Over mij

image

Nico Mulder

Ik ben sinds 2015 REIKI MASTER volgens het Usui Shiki Ryoho Reiki spirituele discipline. Reiki is een prachtig pad van heling, bewustzijn en verlichting. Bij Reiki wordt gewerkt met de handen, waarbij het lichaam met levensenergie wordt behandeld.
De term Reiki bestaat uit twee Japanse karakters (kanji), te weten 霊 rei ('geest' of 'ziel') en 気 ki ('energie' of 'levenskracht').
Daarnaast ben ik een gecertificeerd HYPNO THERAPEUT volgens de directe hypnose technieken van Dave Elman. De meest krachtige hypnosetechnieken worden in deze sessie ingezet om veranderingen te maken in het onderbewustzijn om de meest uiteenlopende klachten op te lossen.
In deze sessie hoef je niet te praten, ik praat en de cliënt volgt alleen de instructies. In 8 van de 10 gevallen is dit voldoende om een probleem definitief op te lossen.
Als gediplomeerd TAROTIST leg ik de Raider Waite Tarot kaarten volgens specifieke patronen welke de vraag van de vraagsteller zullen verduidelijken. Lenormand of Lenormand Gilded Reverie Expanded Edition-, Zigeuner -, Engelen of Orakelkaarten behoren ook tot de mogelijkheden.
Momenteel ben ik aan het studeren voor DIERENTOLK en een opleiding via het "Healing Touch for Animals" principe als HEALER, welke ik hoop te voltooien medio 2021.

Visie

In het leven kom je er soms achter dat je op een bepaald vlak in een neerwaartse spiraal bent terecht gekomen. Je kunt in die stroom mee gaan, maar je kan er ook voor kiezen om je actief op te stellen om uit de huidige situatie te geraken. Ik wil u graag ondersteunen om deze spiraal weer om te buigen naar een opwaartse....

Opleidingen

2021

Healing Touch for Animals

L1 - L4 HTA Practitioner, Leusden
2020

Diploma Tarot All Round

CIVAS Opleidingen, Haarlem
2018

TAROT I

Praktijk Coby van Zegen, Den Haag
2016

Allround Hypnotherapist

Hypnosecentrum Haarlemmermeer, Brenda Vader
2015

Mediamiek

Praktijk Coby van Zegen, Den Haag
2015

REIKI Master

Volgens Usui Shiki Ryono, "De Dolfijn", Den Haag
2014

Magnetiseren

CIVAS Opleidingen, Haarlem
2014

Eenheids Energie I

Praktijk Carla Groen, Den Haag
2014

Pulshing Massage

Integratieve Massage Opleidingen, Den Haag
2013

Ontspannings massage

Integratieve Massage Opleidingen, Den Haag

U BENT IN GOEDE HANDEN